Ingrediente :
- ½ varza rosie
- 3 cartofi
- 2 cepe
- 1 morcov
- ½ telina
- 1 pastarnac
- 1 ardei
- 2 lamai
- 3 linguri de bulion
- patrunjel
- sare
Legumele se
spala, se curata si se taie cu robotul-taietor . Se pun apoi la fiert in apa .
Varza se taie la fel ca legumele. Peste varza se pune sucul de la cele 2 lamai.
Dupa ce legumele s-au fiert, ciorba se sareaza si se pune deoparte. Se pune o
tigaie pe foc cu 3 linguri de ulei de floarea soarelui. Dupa ce uleiul s-a
incins, se pune varza rosie. Se lasa sa se caleasca bine, apoi se pune in
ciorba si se pune iar la foc circa 10-15 minute. La sfarsit - patrunjel verde (cret)
din belsug si o lingura de smantana sau iaurt.
Pofta buna!
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire