- 20 de creveti
fierti decorticati
- 20 de bucati
de chorizo picant
- 20 de bucati
de ananas
- 1 lime
- ghimbir
proaspat
- cateva
scobitori ‘fashion-iste’
Crevetii se
decorticheaza si se pun in sucul de lime si ghimbir proaspat. Se lasa la
frigider circa 1 ora. Chorizo se prajeste bine pe o parte si pe alta. Se pune
apoi in zeama ramasa de la chorizo si ananasul taiat cubulete. Se infig pe rand
pe scobitoare o bucata de chorizo, o bucata de ananas si o bucata de creveti.
- 2 foi de
foietaj
- 100 grame de
chorizo dulce
- 100 grame de
mozarella
- 100 grame de
masline negre fara samburi si desarate
- 1 ou
Foietajul se
lasa circa jumatate de ora la temperatura camerei. Intr-un robot-taietor se pun
pe rand chorizo-ul, mozarella, maslinele si oul, batandu-le pana se obtine o
pasta. Se intinde foietajul si se pune peste el pasta mai sus obtinuta si se
ruleaza. Dupa o ora de stat in congelator, foietajul se taie bucati (grosime de
un deget) si apoi se baga la cuptor circa 20 de minute la o temperatura de 180
de grade.
- 200 grame de
rosii de tip cherry
- 50 grame de
ciocolata pentru patiserie
- mac si susan
- cateva
scobitori
Ciocolata se
pune la belmaren ca sa se incalzeasca bine. Fiecare scobitoare se infige in
cate o rosie, care apoi se baga in ciocolata topita iar apoi in seminte. Inainte
de servire, se lasa la frigider circa 1 ora. Ciocolata se poate inlocui cu
caramel sau zahar ars.
Pofta buna !