- 36 de creveti
decorticati
- 1 mango bine
facut
- 1 lime
- coriandru
proaspat
- ulei de
masline si sare
- betisoare de
apero
Crevetii se
lasa la marinat circa 2 ore la frigider intr-un suc format din lime, coriandru,
ulei de masline si sare. Pe un betisor se pun 2 creveti si 2 cubulete de mango.
Se pun pe gratar circa 2 minute pe o parte si pe alta.
- 200 grame branza telemea (oaie sau vaca)
- 50 grame de unt (65 % grasime)
- 50 grame de parmegiano
- migdale,
nuca, seminte de in, de mac, de susan, de chimen, de dovleac
- boia dulce,
patrunjel, ardei rosu, verde, galben (dupa preferinte)
Branza, untul
si parmegiano se pun intr-un robot de bucatarie si se amesteca, pana se obtine
o pasta. Se lasa la rece circa 1 ora. Se face o bila de branza si se da prin
diverse seminte. Eventual se poate pune o migdala, o boaba de strugure, o
aluna, etc in mijlocul bilei.
Pofta buna !
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire