mardi 18 décembre 2012

Muschi de porc cu mustar, miere si cidru



Duminica am facut o reteta tocmai buna de Craciun. Am preferat sa o testez inainte pentru a fi sigura ca le va place invitatilor de Craciun si pot spune ca este o reteta de nota 10.
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente :

-          un muschi de porc de 800 grame
-          200 grame de ciuperci de Paris
-          2 linguri mustar de Dijon
-          2 linguri miere
-          2 linguri de smantana
-          1 pahar cidru dulce/brut
-          2 cepe
-          sare si piper dupa gust
         
Se face o pasta din mustar, miere si smantana cu care se unge foarte bine muschiul de porc. Se lasa circa o jumatate de ora in frigider. Intre timp se taie ceapa si ciupercile julien. Se pune muschiul intr-un vas de iena si pe langa el legumele. Se pune sare si piper si se baga la cuptor la 180º. Dupa 20 de minute se scoate si se pune paharul de cidru si se mai lasa inca 20 de minute la cuptor.
Am servit-o cu un piure de cartofi dulci.

Pofta buna !