Supranumita si salata de iarna,
andiva este de fapt o cultura de ciuperca ce contine 95% apa. Are un continut
bogat de minerale, potasiu, sodiu,
vitamina C si vitamina B9 si un continut slab caloric. Faciliteaza
tranzitul intestinal si contribuie la purificarea organismului.
Salata de andive
-
1 iaurt grecesc (250 ml)
-
2 andive
-
100 grame branza feta
-
sare si piper dupa gust
Se spala andivele foaie cu foaie. Se taie si
se pun intr-un bol. Peste ele se pune branza feta cubulete, iaurtul, sare si
piper dupa gust.
Supa crema de andive
-
4 andive
-
4 cartofi
-
1 litru supa de legume
-
200 ml smantana
-
1 galbenus de ou
-
parmegiano
-
patrunjel verde
-
sare si piper dupa gust
Se calesc frunzele de andive in
ulei de masline. Se adauga apoi supa de legume si cartofii cubulete. Se fierb
circa 25 de minute. Se baga intr-un blender, se adauga sare si piper dupa gust,
galbenusul si smantana. Se pune inca 5 minute la foc moderat. Cand o servim o
asezonam cu parmegiano , patrunjel verde
si crutoane.
Pofta Buna !
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire