Aceasta
mancare de origine texana imbina picantul cu carnea, pentru ea avand nevoie de
:
- 300 grame de
carne de vita tocata
- 400 grame de
fasole rosie uscata
- 200 grame de
rosii in bulion
- 1 ceapa alba
- 1 ceapa rosie
- 1 usturoi
- 1 ardei gras
rosu
- 2 linguri de pudra de chilli
- 2 linguri de
concentrat de rosii
- sare si piper
dupa gust
Carnea tocata
se prajeste bine in ulei incins. Se toaca ceapa alba, ceapa rosie si usturoiul
si se pun la prajit peste carne. Dupa 10 minute se adauga ardeiul taiat
cubulete, porumbul, fasolea si rosiile. Se amesteca din cand in cand. Dupa inca
10 minute se adauga sarea, piperul, concentratul de rosii si cele 2 linguri de pudra de chilli.
Pofta buna !
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire