- 4 cartofi
- 350 grame de carne de vita
- 200 grame de mazare fina
- 5-6 castraveti murati
- 3 gogosari murati
- 400 grame maioneza Bio
- cateva masline verzi pentru decor
- 50 grame mustar de Dijon dulce
- piper, sare dupa gust
Se fierbe carnea cu morcovii, telina, cartofii si mazarea.
Se taie cubulete toate legumele si carnea.
Se pune totul intr-un vas, se amesteca, se adauga sare, piper, mustarul si o parte din maioneza.Se aranjeaza totul pe un platou si se acopera cu restul de maioneza.
Se ormeaza cu felii de masline verzi.
Se taie cubulete toate legumele si carnea.
Se pune totul intr-un vas, se amesteca, se adauga sare, piper, mustarul si o parte din maioneza.Se aranjeaza totul pe un platou si se acopera cu restul de maioneza.
Se ormeaza cu felii de masline verzi.
Multumesc domnului Urs pentru decor!
Pe curand cu noi retete!
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire