Pentru aceasta supa avem nevoie de :
-
1
ceapa
-
2
morcovi
-
1
telina mica
-
4
cartofi
-
6
catraveti murati
-
2
litri de supa de pui
-
500
ml de zeama de castraveti
-
marar
-
sare
si piper dupa gust
-
pentru
rantas ( 1lingura de faina cu 3 linguri de smantana)
Se taie ceapa cubulete si se prajeste in ulei incins, se adauga apoi supa
de pui, cartofii cubulete si legumele rase. Se lasa sa se fiarba circa 20 de
minute, se adauga catravetii rasi si zeama de castraveti. Se mai lasa inca 15
minute la foc mediu, se adauga rantasul,
sare, piper si marar.
Pofta buna !
Îmi imaginez că e acrişoară şi delicioasă :)
RépondreSupprimerAm mâncat într-un singur loc în Varşovia castraveţi muraţi şi au fost diferiţi de cei cu care sunt eu obişnuită. Mi s-au părut a fi "semi-muraţi", probabil nu au fost lăsaţi prea mult. Dar mi-au plăcut :)