mercredi 16 octobre 2013

Sufleu de orez salbatic cu brocoli



Ingrediente :
-  1 ceapa
-  un buchet de brocoli
-  200 de grame de orez salbatic
- 100 de grame de cascaval ras
-  50 de grame de parmezan
-  2 oua
-  2 linguri de smantana
-  sare si piper dupa gust

Brocoli se curata, se taie in buchetele mici si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa la racit, se baga intr-un robot de bucatarie, de preferinta taietor, sau se taie marunt. Orezul se fierbe si el in apa cu sare ( la 1 pahar de orez se pun 2 pahare de apa); dupa ce s-a fiert, se scurge apa si se lasa la racit. Ceapa taiata se prajeste in ulei. Intr-un bol se amesteca brocoli-ul, orezul, ceapa, smantana, cascavalul, oualele, parmezanul, sarea si piperul. Punem compozitia intr-un vas de iena si o bagam la cuptor circa 30 de minute la 180 de grade. Eu am servit sufleul cu o salata de tip mâche, rosii cherry si nuca.

Pofta buna!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire