jeudi 11 avril 2013

Shty s krasnai kapusti (Ciorba ruseasca)



Ingrediente :
- ½ varza rosie
- 3 cartofi
- 2 cepe
- 1 morcov
- ½  telina
- 1 pastarnac
- 1 ardei
- 2 lamai
- 3 linguri de bulion
- patrunjel
- sare

Legumele se spala, se curata si se taie cu robotul-taietor . Se pun apoi la fiert in apa . Varza se taie la fel ca legumele. Peste varza se pune sucul de la cele 2 lamai. Dupa ce legumele s-au fiert, ciorba se sareaza si se pune deoparte. Se pune o tigaie pe foc cu 3 linguri de ulei de floarea soarelui. Dupa ce uleiul s-a incins, se pune varza rosie. Se lasa sa se caleasca bine, apoi se pune in ciorba si se pune iar la foc circa 10-15 minute. La sfarsit - patrunjel verde (cret) din belsug si o lingura de smantana sau iaurt.

Pofta buna!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire