Ingrediente :
- 200 grame de creveti decorticati
- 1 mango bine facut
- 3 linguri de miere
- 2 linguri de sos Nuoc Mam
- 1 lingura de otet balsamic
- 1 lingura de amidon
- 2 linguri de kechup dulce
- 1 lingura de sos iute Piri Piri
- 2 linguri de ghimbir proaspat ras
Pieptul de pui se taie cubulete si se pune
impreuna cu crevetii in sosul format din Nuoc Mam, otet balsamic, miere, sos
iute Piri Piri, amidon si ghimbir. Se lasa circa o ora la rece in frigider. Se
incing 3 linguri de ulei de masline, se pune sosul cu piept de pui si crevetii.
Dupa 10 minute se pune si mango-ul taiat cubulete, cele 2 linguri de kechup si
150 ml de apa. Se lasa inca 20 de minute la foc mediu amestecand continu. Se
serveste cu orez thai in abur.
Pofta buna !
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire